Ți se întâmplă să ai adesea zile magice, perioade incredibile în care lucrurile merg de la sine, coincidențele fericite se adună și, totul este uimitor? Ei bine, în Feng Shui acest sentiment minunat se numește tao și îl simțim atunci când trăim pe deplin conștient, ancorați în prezent și conectați pe deplin la viață.

Iată câteva schimbări puternice de Feng Shui pentru a extinde entuziasmul și abundența în jurul tău:

  • Nu mai tolera lucrurile. Există moduri infinite prin care ajungem să tolerăm în casă și în viață lucruri care ne fac să ne simțim mai puțin decât minunați. Decide să schimbi ceva în cazul în care te trezești într-o rutină sau îți dai seama că ai tolerat unele lucruri prea mult timp.

Fie că e vorba de o redecorare a camerei, fie că-ți dorești să-ți găsești locul de muncă visat, decide să faci asta acum și simte entuziasmul acestei hotărâri! Gândește-te la asta, imaginează-ți în culori complete în mintea ta, și folosește-te de acea emoție pentru începe să-ți planifici pașii pe hârtie. Chiar și cei mai mici pași contează pentru a-ți aduce dorința la viață! Când îți faci planul, poți utiliza markere colorate pentru a adăuga și mai multă energie.

  • Eliberează-te de energia blocată. Dezordinea = energie blocată. Elimin-o chiar acum. Distrugerea ziarelor inutile chiar în seara asta, face loc pentru mai multă abundență mâine! Nu mai păstra hainele dintr-o fază mai rea a vieții tale. Donează-le! S-ar putea să te surprindă cum mai apoi slujba preferată, la care ai renunțat să mai speri, va apărea ca prin minune.
  • Creează mai multă abundență naturală – natura este sursa unei abundențe reale! Bucură-te de abundența de verdeață de acasă, mergi pe jos, îmbrățișează copaci, colectează pietre, cochilii de mare, cristale …. Chiar și un castron mare de fructe pus în bucătăria ta contează!
  • Concentrează-te pe lucrurile care te fac să te simți încrezătoare, enormă și uimitoare… Nu uita că pe ceea ce te concentrezi, crește! Ai grijă să fie ceea ce îți dorești să crească. Răsfață-te cu hobby-urile ce te pasionează și gândește-te la lucrurile care te fac să te simți mai entuziasmată și mai puternică! Acasă, concentrează-ți atenția asupra lucrurilor pe care le iubești cel mai mult – fie că este vorba de familia și copiii tăi, de plantele tale, de arta ta preferată sau de orice altceva – și lăsă această iubire să se extindă în fiecare zi!

 

https://www.cariocass.com/wp-content/uploads/2017/06/femeie.jpghttps://www.cariocass.com/wp-content/uploads/2017/06/femeie-150x150.jpgCariocassSTIL DE VIAȚĂfeng shuiȚi se întâmplă să ai adesea zile magice, perioade incredibile în care lucrurile merg de la sine, coincidențele fericite se adună și, totul este uimitor? Ei bine, în Feng Shui acest sentiment minunat se numește tao și îl simțim atunci când trăim pe deplin conștient, ancorați în prezent și...