Conform dermatologilor una din trei femei are tenul foarte sensibil, uscat și predispus apariției coșurilor. Pentru a te bucura de o piele sănătoasă ai nevoie de o alimentație sănătoasă.

miere de albine pentru ten sensibil

Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din meniul zilnic:

Miere – conține enzime și vitamine și are proprietăți antibacteriene. Aplic-o pe față, las-o să acționeze 5 minute și îndepărteaz-o cu apă călduță.

Iaurt – răcorește și calmează. Amestecă-l cu suc de portocale și lasă masca obținută să acționeze 10 minute.

Omega-3, grăsimi nesaturate – le găsești în cantități mare în pește, ulei de măsline, nuci, migdale. Acestea întăresc bariera protectoare a pielii și luptă împotriva uscăciunii tenului.

Ceai verde – Calmează alergiile pielii și purifică organismul. Începe-ți ziua cu o cană de ceai verde în locul cafelei.

Învață să eviți alcoolul, cafeaua și alimentele foarte picante. Acestea afectează tenul.

https://www.cariocass.com/wp-content/uploads/2017/06/miere-de-albine.jpghttps://www.cariocass.com/wp-content/uploads/2017/06/miere-de-albine-150x150.jpgCariocassFRUMUSETEceai verde,iaurt,ingrijirea tenului,miere,omega-3,ten sensibilConform dermatologilor una din trei femei are tenul foarte sensibil, uscat și predispus apariției coșurilor. Pentru a te bucura de o piele sănătoasă ai nevoie de o alimentație sănătoasă. Iată ce nu trebuie să-ți lipsească din meniul zilnic: Miere - conține enzime și vitamine și are proprietăți antibacteriene. Aplic-o pe față,...